Frågor och svar

Mat & dryck
Brasserie21, som drivs av Triller Mat och Bröd, är helhetsleverantör för mat och dryck på Studenternas och arrangören har inte rätt att anlita annan leverantör eller själv ombesörja livsmedel/drycker i lokalerna. Vi erbjuder ett brett utbud av menyer och dryckespaket för konferenser, möten, fester och mingel. Bröd bakas från grunden och mat lagas med hjärtat. Vi gör vårt bästa för att tillgodose beställningar av vegetarisk kost och specialkost på grund av allergier.  
Möblering & städning
Vid hyra av konferens/mötesrum ingår grundmöblering med standardmöbler för konferens. Vid bokning av fest eller middag ingår grundmöblering med långbord. Har du speciella önskemål kring specialmöblering och bordsdekoration så erbjuder vi det till extra kostnad. Städning av toaletter, mötesrum och publika ytor ingår i lokalhyran.
Boende
Önskar du hjälp med övernattning i samband med ditt möte eller konferens? Det finns flera hotellalternativ i närheten av Studenternas och vi hjälper hjärna till att förmedla kontaktuppgifter.
Internet
Kostnadsfri trådlös uppkoppling finns i hela huset. Finns speciella krav på hög kapacitet och säker uppkoppling offererar vi gärna det i samband med din förfrågan.   

Här kan du skicka in din egen fråga

* Obligatoriska fält